vrijdag 31 mei 2013

Mijn 6de kaart en natuurlijk weer rose.


6de kaart voor http://liftchallenge.blogspot.nl/ ik hoop dat het gelukt is en dat ik niks vergeten ben. En hij is voor http://scrapkaartchallenge.blogspot.nl/ daar moesten stippen gebruikt zijn. Wel het zijn er niet veel maar er zit een strookje stippen in. Deze kaart is opgebouwd uit allemaal restjes.

10 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje! Ondanks dat de foto een beetje donker is, zie ik wel heel goed de liftkaart erin terug en ook hoe mooi de roze papiertjes, de bloem en strikken links zijn. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjan bedankt voor je reactie mijn telefoon maakt eigenlijk niet van die mooie foto's maar ik heb even niet iets anders.Sorry daar voor.

   Groetjes colette

   Verwijderen
 2. Je gaat lekker Colette, en je hebt super gelift, die van mij ligt nog half klaar maar weet niet of het nog lukt, ik doe mijn best.
  Fijn weekend groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerie dank je wel voor je lieve berichtje.Ik had nog wat restjes papier van tilda liggen en wilde even kijken of ik daar de lift kaart van kon maken en ik heb zelfs nog wat over dus ik ga nog een beetje de binnen kant doen dus die foto,s komen nog.Je hebt nog even de tijd dus dat gaat je vast wel lukken. Ik kijk er wel naar uit.

   Ook een fijn weekend groetjes colette

   Verwijderen
 3. Je hebt mooie restjes gebruikt, mooi romantisch kaartje is het geworden. Dank je wel voor het meedoen Colette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve variant heb je gemaakt! Mooie zachte kleurtjes en leuke papiertjes! Vind de ronde vorm aan de onderkant ook erg mooi, bedankt voor het meedoen aan de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Nadine bedankt voor je berichtje.

   Groetjes colette

   Verwijderen
 5. Je kaart is echt schattig, zachte tinten maken het altijd mooi!

  Groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ineke bedankt voor je berichtje.

   Groetjes colette

   Verwijderen