vrijdag 27 september 2013

verjaardag versieringen.Druk met de voorbereiding geweest en het was super leuk om te maken. De papieren bollen kun je bij xenos halen en versiert met poëzie plaatjes en vlinders leuke linten en kant er aan en klaar. Dan de banner die heb ik gemaakt van grijs linnen en van vilt een cijfer gemaakt die ik wel los op de banner hebt gespeld want dan kan ik volgend jaar er weer een ander cijfer op zetten. De cijfer heb ik versierd met knoopjes, vlinders van vilt, lovertjes, pareltjes in het roze en creme en je kan zelf ook van alles er op maken. Aan bijde kanten slierten van kant,lint,stroken linnen en wat je allemaal nog meer leuk vind om er aan te hangen en klaar is je banner . Dan heb ik nog de vlaggetjes met haar naam er op gemaakt. De vlaggetjes kun je kopen bij 't scrap ateljeetje en daar heb ik ook het papier vandaan en het papier is van een blok van tilda. Lekkere taartjes zelf gemaakt en met het kinderfeestje heb ik een klein workshopje  gedaan met kindjes van 5 jaar en we hebben een prinsessen boekje gemaakt. En die waren super leuk geworden. De versieringen van senna haar feestje die ga ik na het feest op haar kamer hangen. Want ze is tenslotte het hele jaar nog 5.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Colette,
  Ik had je gister nog een mailtje gestuurd, hihi. En kijk nu wat je allemaal hebt gemaakt, nu snap ik dat je met alle voorbereidingen van dit leuke feestje helemaal geen tijd had voor je bloggie. Prachtige versieringen zeg, mooie witte bollen, schitterende vlaggen en overheerlijke taarten!! Heb je de taarten ook zelf gebakken?
  En ook nog een leuke kinderworkshop op het feestje van Senna, nog van harte Gefeliciteerd met je dochters verjaardag! En fijn dat je er weer bent op je blog!!
  Fijn weekend en lieve groeten van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er gezellig uit,is vast een super feestje geweest.
  Gefeliciteerd nog met je dochter.

  Groeten Marian

  BeantwoordenVerwijderen